dimecres, 17 d’octubre del 2007

ROVIRETXE


El senyor Carod-Rovira ens va ensenyar ahir el que és, més que ser un bon polític, un gran orador. A part d'ensenyar-nos les seves virtuds en el cara a cara a cada pregunta que li feien ens va mostrar l'Espanya més rancia, l'Espanya més cega...bé de fet ens va mostrar Espanya.
Com pot ser que a hores d'ara encara hi hagi gent que no entengui que a Catalunya es parli el català???
Com pot ser que encara facin servir el tòpic: "es que Catalunya es Espanya y tengo todo el derecho a hablar en castellano"??
Com pot ser que a hores d'ara encara hi hagi gent que pensi que aquest home va anar a Perpinyà a negociar amb ETA que no atemptes en terres catalanes??
Com pot ser que encara hi hagi gent que es pensi que si no saps català no tens dret a optar a una feina a Catalunya???
Com pot ser que algú es queixi de que aquest home utilitza el terme País Valencià en coptes del de Comunidad Valenciana??
Com pot ser que la gent es deixi manipular de forma tan espectacular, gent sense formació, però també estudiants, gent amb carrera, classe mitjana espanyola...???
Com pot ser que després del recital que va donar aquest home encara a tots els forums de debat dels diaris l'estiguin insultant i massacran?? Tan mal fa sentir la veritat??? Tan costa admetre-la????
I sobretot després de lo d'ahir, un es pregunta: Com pot ser que encara siguem espanyols??
Som uns cagats?
Som uns venuts?
Mirem només per la pela?