dijous, 18 de desembre del 2008

40 anys de Sgt Peppers

Entre moltes altres coses aquest 2008 que ja s'acaba s'han celebrat els 40 anys de l'edició del que per molts és el millor disc de la història, el Sgt Peppers Heatrs Club Band dels Beatles. Per celebrar-ho la cadena pública anglesa, la BBC, va voler tornar a gravar les cançons del disc però amb grups i artistes actuals.

Així aquest nou disc té les 13 cançons que sempre ha tingut el Sgt. Peppers però ara podem sentir a Kaiser Chiefs interprentant Getting Better, Athlete amb Lucy in the Sky, Bryan Adams amb Sgt. Peppers o Oasis clavant el Whitin you whitout you de George Harrison. Per sobre de tots però, la versió que més s'acosta a la perfecció és la de Travis, que posa el seu segell particular a Lovely Rita sense que oblidem la original.

Trobar aquest disc en alguna botiga seria la hostia, i per suposat, un bon regal per aquestes festes. Un Cd que, per cert, no ha de pagar cap quantitat a la Societat General d'Autos i Editors (SGAE) com si ho ha hagut de fer el disc de la marató. Kina tela!!