dissabte, 6 de desembre del 2008

Facebook

L'aparició del Facebook ha revolucionat la vida de molta gent. Gràcies a aquesta pàgina moltes persones es pasen el dia amb els ulls a una pantalla amb l'ordenador permantment conectat. Segons sembla aquesta xarxa ens permetrà una major movilitat a l'hora de protestar i pel que diu el seu creador, serà un instrument per acabar amb el sistema.

De moment el que fa el Facebook és multiplicar el temps perdut de la vida d'una persona i multiplicar la quantitat de fotos xorra en qualsevol acte o festa. També ha multiplicat les teves amistats reals. Gent amb 350 amics...ja, amics d'aquells que ni et saluden o d'aquells que fa 10 anys que no veus i que, heu fet vides totalment separades els últims anys. El que ha fet el Facebook és beneficiar els bars i restaurants, ja que gràcies a aquesta xarxa s'han multiplicat els sopars de classe. Aaaaiii aquells sopars en que ningú té res en comú, ningú explica les seves desgràcies i en els que acabes parlant amb la gent que et veus dia si, dia també.

Tot i això el Facebook també té elements negatius per exemple perjudica a la gent que busca feina ja que si volen saber alguna coseta més de tu van el Facebook i veuen tot el que no has explicat en una entrevista de feina. Has de mirar els milers de peticions d'amistat o peticions per ser d'un grup o d'un altre.


Decidiu vosaltres. Hi ha una estadística amb les diferents opinions que hi pot haver al respecte d'aquesta xarxa.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo m'estic resistint ee...perquè hi ha temptacions, moltes temptacions...a veure com ho faig per aguantar i sobreviure en un món de facebookeros màxims. u_u' apalaa, que vagi molt bé! muua