dissabte, 24 de gener del 2009

Altre cop El Periódico

Que Obama és ja president dels Estat Units ho sabem de sobres. Per primera vegada un home de pell negre viurà a la Casa Blanca almenys durant 4 anys i milers i milers de rius de tinta s'han gastat explicant-nos aquest canvi històric.

Tots els diaris espanyols van fer un desplagament espectacular per tal de no perdres cap detall de la ceremònia d'investidura. Ja sigui a través de la seva edició digital o a través del paper vam poder saber tot el que passava, no minut a minut sinó inclús segon a segon.
L'endemà totes les portades reflexaven la imatge d'un dia històric. Tot i això hi ha qui va optar per ser una mica més original que els altres. El Periódico de Catalunya va optar per posar una fotografia d'Obama entrant, amb el seu maletí a la mà, a una porta que venia a representar la porta cap a la Casa Blanca. La contraportada, sovint reservada a entrevistas, aquest cop formava part d'un tot juntament amb la portada. En ella hi podiem veure l'esquena de George Bush en una porta, marxant, qui sap on...





Dues fotografies d'allò més encertades per a la ocasió i una iniciativa (la de fer de la portada i la contraportada un tot) digne de ser comentada, com comentada va ser la portada de l'endemà de la victòria electoral d'Obama.

2 comentaris:

Clara ha dit...

Doncs sincerament, a mi les portades del Periódico no m'agraden.

Per cert... canvia això de 'corrigut' que sona fatal :-P

Clara ha dit...

El 'si' ja està bé sense accent, perquè no és cap afirmació! Ah, i tu en tens moltes més... :-P Era una crítica constructiva per ser un bon periodista!