divendres, 9 de gener del 2009

La Caixa. Parlem?

La caixa d'estalvis i pensions de Barcelona, la Caixa de sempre, té previst tancar 250 oficines durant l'any 2009 i 2010. La mesura afectaria a Catalunya i a Les Balears, on tenen la majoria de les sucursals. La reestructuració, segons el diari Expansion, es farà mitjançant prejubilacions, jubilacions o recol·locacions en d'altres oficines, el que és cert però, és que la Caixa ja està negociant amb representants sindicals.
La xarxa de caixers de la Caixa és una de les més extenses de l'Estat espanyol però el context econòmic afecta fins i tot als més grans i la institució catalana per excel·lència no se n'escapa. Les oficines que es tancaran seràn aquelles que tinguin només tres empleats i que estiguin a cent metres de les oficines més grans que son les que absorvirien la plantilla.

Aquesta mesura afectarà tant als empleats de l'institució com a les desenes de sensesostre que dormen als seus caixers i sobretot als milers de ciutadans que confien que al cap d'una cantonada de l'Eixample trobaran un caixer de la Caixa. Parlem?

1 comentari:

Clara ha dit...

jajajja
m'encanta això de: segons el diari Expansion... ;-)