diumenge, 31 de gener del 2010

Tot sobre els Estats Units


Ara que Obama fa poquet que ha complert un any a la Casa Blanca s'ha parlat molt de la seva popularitat. Amb els problemes que té al damunt, el primer president de color dels Estats Units, s'ha convertit en el president amb menys suport popular a l'any d'accedir al poder. Simple estadística.

Si sou dels que us importen les estadístiques, us importa una mica la historia dels Estats Units, les seves guerres, o sou dels que sabeu que Obama és el president número 44 aquesta és la vostra pàgina. Historycentral.com és un recull de dades i més dades sobre el país de les barres i les estrelles.

En aquest web hi podreu trobar des de informació sobre la guerra de la independència a frikades com l'índex de participació de les eleccions de 1960 o de l'any que us interessi.

Dins aquest espai d'americanitat pura i ha un racó reservat als presidents que ha tingut el país. Estats Units, a diferència de molts altres països, els presidents tenen un status un cop deixen de ser-ho, i la seva paraula continua sent vàlida en molts aspectes tot i no ocupar cap càrrec. La llista de presidents és matèria a totes les escoles del país, i aquesta pàgina dedica una gran quantitat d'informació als homes que han estat al capdavant dels Estats Units des de George Washington fins a Barack Obama. I tampoc oblida sorprenentment, les primeres dames.