dimecres, 20 d’agost del 2008

Per equilibrar la informació

Se sol dir que tot depèn dels ulls amb el que es miren les coses. O el que és el mateix, que cadascú pot veure les coses diferents a algú altre. Això queda en evidència més que mai en els mitjans de comunicació sobretot a l'hora de redactar, explicar i fer entendre una notícia.
Per fer evident aquestes diferències en els mitjans de comunicació, i que el lector agafi el millor de cada redacció sobre una mateixa notícia existeix una pàgina anomenada NewsCerd.
En l'era del boom de la informació, en la que tothom pot explicar i dir la seva, aquesta pàgina es dedica a recopilar notícies de les webs més importants i reconeguedes de la xarxa. A NewsCerd l'usuari pot fer, per tant, una recerca sobre un tema d'actualitat, o no, i automaticament tindrà una llista sobre els articles escrits sobre el tema en qüestió de les millors pàgines, o si més no, les més creibles del món.
En aquest sentit la pàgina se centra sobretot en el que són els mitjans de comunicació més reconeguts del món com la BBC, The New York Times o The independent; així com alguns blogs d'opinió força coneguts; tot i això, no oblida les pàgines de qualitat contrastada que potser no són tan conegudes per el gran públic.


Per no tragar-nos tot el que ens expliquen alguns diaris o algunes ràdios el millor serà que anem revisant aquesta pàgina. Tot i que a vegades el que expliquen alguns diaris i ràdios no cola...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

wow, very special, i like it.

Anònim ha dit...

I agree with you about these. Well someday Ill create a blog to compete you! lolz.