dijous, 2 de juliol del 2009

Calor

Arriba l'estiu i amb ell com sempre la calor. Els ultims dies Barcelona ha rondat els trenta/trenta-cinc graus així que resulta impossible caminar pels carrers i molt menys treballar a l'aire lliure.

Per això s'ha multiplicat la venda d'aparells d'aire condicionat que és l'aparell estrella de les botigues d'electrodomèstics. Diferents encarregats de diverses botigues veuen augmentades les vendes gràcies a l'aire condicionat i els ventiladors, així que aquesta calor ja els hi va bé i més tenint en compte que la gent s'ho pensava més de dos cops alhora de comprar algun aparell ja que en temps de crisi més d'un s'espera a renovar la casa.

Si els venedors estan contents amb la calor els treballadors de carrer són l'altre cara de la moneda. Paletas, viatjants o repartidors es queixen de la calor sofocant que es pateix a la ciutat comtal i afirmen que han d'anar parant i posant-se a l'ombra si no volen caure en rodó.

Tot just estem a 2 de Juliol així que veurem si dura aquesta calor fins a final d'estiu. Esperem que no pel bé dels nostres ciutadans i el nostre. Els venedors d'aire condicionat ja ens perdonaran...

2 comentaris:

Neus Molina ha dit...

Acabo d'arribar a Mallorca i la calor aqui és insuportable!Espero que la temperatura vagi baixant...

Neus Molina ha dit...

JA NO POT FER MÉS CALOR