dijous, 23 de juliol del 2009

Enquesta científica d'un tema importantíssim com són els gelats

Vainilla i maduixa són els gustos preferits dels nostres visitants. Amb dos vots cada un aquests dos gelats han guanyat l'enquesta i sembla que són els preferits per aquest estiu. Un estiu que sembla ser d'allò més calorós. A Barcelona apreta i fort. Es venen gelats de vainilla, maduixa i de tot en general.


Sobta però que un clàssic com el gelat de llimona, tant adequat per l'organisme després d'un àpat, no hagi aconseguit cap vot. El més curiós però és que només un visitant ha votat el gelat més "alternatiu" de tots. El de xoriço. Estaria bé que existís, qui sap, si Ferran Adrià visita aquest bloc segur que de cares a l'estiu que ve el Bulli estrena el seu Calippo de xoriço com a postre estrella dels seus menús espectaculars.

P.D: Gelat de xoriço...a l'estiu...amb la calor que fot...!!

3 comentaris:

Neus Molina ha dit...

el granissat de llimona es el millor per l'estiu, gelat de fuet de vic o de sobrassada de mallorca, postres o entrants del bulli,,, fa calor! alerta vermella 42 graus...

Leandre Ibar Penaba ha dit...

indignant que no hagis pensat en un clàssic indispensable com el de xocolata, o en pijades com gelat de cookies, d'after-eight o de nous de macadamia.

Neus Molina ha dit...

jajajaja! vainilla amb nous de macadamia... mmmmm pijada màxima! delicious mentre veus una peli japonesa en versió original mentres comentes les metafores simbolico-metafísiques...