diumenge, 12 d’octubre del 2008

La pifiada de la desfilada

La veritat és que no es pot ser més curt. A la era de la informació on hi ha un micròfon a cada milímetre del món i on has d'anar amb peus de plom, en Rajoy va i deixa anar el que pensa: "Mañana tengo el coñazo del desfile". Tothom sap que això de la desfilada militar és lamentable, aburrit i innecessari. Estic convençut que tots els polítics ho pensen, però desde quan un polític diu el que pensa?. El líder del PP ha comès el gran error de fer-ho i li pot costar molt car.

La veritat és que no és l'únic polític a qui els micròfons li juguen una mala passada, sense anar més lluny a en Zapatero també li va passar o a l'Arias Cañete que es va fer famós per deixar anar "el plan hidrológico se va a aprovar por mis cojones".

Avui segurament mentre desfilin milers i milers de persones, mentre hi hagi centenars d'autoritats a la llotja, només una persona serà el protagonista, Rajoy, que serà l'objectiu de les càmeras de televisió i de totes les mirades en general. Jo no miraré ni la desfilada, ni en Rajoy ni la cabra de la legió, ara...demà no em perdo per res del món en Jiménez Losantos.