dilluns, 27 d’octubre del 2008

Premi al nacionalisme espanyol

Fernando García de Cortazar ha estat escollit Premi Nacional de Historia, un premi que otorga el Ministeri de Cultura. L'historiador va coneixer la noticia mentre presentava un llibre al costat de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, fet que ja denota de quin color i amb quina pluma escriu els seus llibres

García de Cortazar es va queixar de rebre el premi "després de quaranta quatre llibres d'història" i que ara amb un llibre d'art se'l premiï. Es queixa d'això però no s'ha queixat del premi en metàlic que rebrà, que desconec, però que imagino que no serà de 200 euros. En temps de crisi la gent, i en concret els "intel·lectuals" haurien de tenir més vergonya i donar exemple. Ja és dificil d'entendre com a un home com aquest, nacionalista espanyol i de dretes, manipulador de la història, se li atorgui un premi i aquest el dongui l'estat; però que a sobre es queixi ja és la repera.

Si us plau, donguin el premi a qui s'ho mereix i s'estalviaran protestes, queixes i declaracions mal sonants. Tres actituds que comença a monopolitzar la dreta espanyola.