dimecres, 10 de juny del 2009

Atles del Turisme de Catalunya


Informació:


El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet ha presentat avui l'Atles del Turisme de Catalunya, una obra que recull tota la informació necessaria i territorialitzada de l'oferta i els productes turístics del Principat. L'Atles ha estat el·laborat per Francesc López Palomeque i Dolors Sánchez amb la col·laboració de 40 especialistes i 13 institucions diferents entre elles 8 universitats catalanes. La creació d'aquest atles està enmarcat dins el Pla estratègic del Turisme a Catalunya 2005-2010 engegat per la conselleria d'Innovació, Universitats i Empresa.

El contingut s'ha dividit en dues parts. La primera es dedica a fer un analisi i avaluació dels usos i capital turístic català. La segona conté un anàlisi sectorial i territorial de l'oferta i la demanda turística del país.

Huguet ha destacat que aquest atlas estigui no només disponible en paper sinó també en suport digital, a través de la web es complementarà tota la informació disponible en el suport paper. També ha assenyalat la importància del sector per la economia del país i tot i que hi ha punts forts, ha reconegut mancances en alguns camps.


Opinió:

Anem fent atles i les platges de la Costa Brava encara destrossades del temporal del mes d'Octubre...