dijous, 24 de setembre del 2009

La deriva de la directiva


Avui els aficionats i socis del Barça ens llevem amb la noticia de que quatre vicepresidents del club van ser espiats. Pel que sembla Boix, Franquesa, Yuste i Ferrer van patir seguiments de la seva vida personal i laboral perquè qualsevol informació negativa pogués ser utilitzada en contra dels possibles candidats a la presidencia del club.

Que se sàpiga, només Ferrer, ha sonat com a possible candidat continuista de l'actual directiva. O sigui que l'excusa de espiar a un futur candidat aquí no serveix. Perquè els altres tres no s'han posicionat mai en aquest sentit.

Més enllà de plantejar-nos la legalitat o la ètica d'aquesta pràctica ens hauriem de plantejar per què passen aquestes coses en un club de futbol. Pel que sembla ni el mateix Joan Laporta ho sabia i tot va estar portat per el senyor Oliver. Més enfeinat, pel que sembla, en mantenir la seva cadira que no en el futur del Club.

Tot això evidentment demostra un cop més la deriva, no ja del president Laporta, sinó de tota la Junta directiva. Una junta incapaç de ser transperent, neta i comunicativa amb si mateixos...imagineu-vos com han de ser de comunicatius amb els socis!!!

El senyor Laporta amb totes les seves ficades de peus a la galleda i el senyor Oliver no se'n donen compte però el que estan fent és aplanar un camí que sembla que cada cop té menys pedres. Un camí que fa temps que ja ha començat el senyor Sandro Rosell.