dimarts, 3 de novembre del 2009

Pena de mort per punts ja!!!

L'altre dia amb les dues persones més sensates que conec vam conversar de tot (amb tot el que això comporta) i va sortir el tema de la pena de mort. Després de molt delibarar vam arribar a la conclusió que s'hauria d'instaurar...però per punts.

M'explicaré: La confiança amb el poder judicial està minvant a marxes forçades entre la població catalana i espanyola. Tots a la conversa hi estavem a favor, (uns més radicals que els altres) un com a pare de familia i els altres com a ciutadans de bé, no ens entra al cap que la justicia perdoni o tracti "bé" a violadors, paderastes o assassins; no podem tolerar que a un violador se li redueixi la pena o abandoni la pressó i reincideixi (quan tothom sabia que passaria). O no podem entendre casos com el de Mari Luz, intol·lerable i impossible en qualsevol país del món civilitzat.

El cas és que condemnar a mort a algú que roba o estafa seria exagerat però acumular certs punts segons el delicte no em semblaria malament. Seria com el carnet de conduir el que arribi a 12...injecció. Com hem dit hi hauria diferent puntuació segons el delicte posem pel cas: el robatori seria entre 3 i 6 segons la quantitat i el valor del furt (per Millet potser serien 7 punts), assassinat i violació entre 7 i 12. Alguna cosa així...faltaria crear un comitè de "savis". Au aquí ho deixo, sé que sona una mica cafre però d'aquesta manera el que arribi a 12 punts és que realment mereix la mort per delinqüent i per retrassat.

P.D: Au ja podeu dir que no esteu a favor de la pena de mort i que sóc un fatxa i tal i qual...

1 comentari:

Lord Henry ha dit...

Germans, jo hi afegeria un petit apunt:

Que els capellans parteixin amb un carnet de 6 punts,per això de la bondat, seguint el següent esquema:

- Capellà que abusa d'una nena (d'aquests n'hi han pocs): - 4 punts
- Capellà que abusa d'un nen (la majoria): -12 punts, o sigui, mort i rematada a pals.
- Capellà que s'aprofita de les parroquianes: -4 punts, i per les parroquianes, a fer de putes en alguna guerra africana.
- Monja que abusa d'un nen (n'hi han poques):-4 punts
- Monja que abusa d'una nena (n'hi han poques): -4 punts
- Monja que abusa d'un capellà: -6 punts, per tant, mort.
- Capellà que abusa d'una monja: Perdó etern, perquè si jo no vaig tenir estòmac per fer-ho...

NOTA: A mesura que la pujéssim nivells de la Jerarquia Eclesiàstica, els punts es multiplicarien per dos. En el cas dels germans de La Salle, i les germanes "Carmelitas" "Vedruna", la mort seria inminent, féssin el que féssin.

Espero feligresos, que les meves paraules ajudin aquesta fabolusa idea de la pena de mort per punts.

Amén