dimarts, 10 de novembre del 2009

Resultats de l'enquesta

Aquesta setmana l'enquesta denota dues coses: O la pena de mort per punts és molt bona idea o sota l'anonimat surten les persones reals.

Jo personalment crec que és una bona idea. Ens evitariem els discursos hipòcrites dels que hi estan en contra. "És que tothom té dret a rehabilitar-se" "És que a vegades els jutges s'equivoquen". Aquestes frases pijo-progrés de votant d'iniciativa queden invalidades amb l'adopció dels punts. I és que el jutge no es pot equivocar dos o tres cops. I a més, la persona té dret a rehabilitar-se, a canviar, i si al final agota els punts...és que és curt. I per tant, mereix la mort.

És un tema escabrós, ho reconec, però d'onze vots set hi estaven a favor i tres en contra. És cert que no hi havia la opció d'absternir-se o votar el clàssic "no sabe/no contesta" però això en aquest bloc no existeix. Qui no es mulla o diu NS/NC mereix la mort...per punts ésclar.

6 comentaris:

barbafina ha dit...

Hauries de doctorar-te en dret penal.

Anònim ha dit...

pore tio, no tens ni puta idea del q parles i a mes escrius fatal, hauries d'anar a la universitat a estudiar una mica

Tom Beiker ha dit...

Molt bé anonim/a comences molt bé el teu escrit: "Pore tio". Gran credibilitat la teva, que a part d'escriure com a Anònim, vas dient a la gent que escriu fatal i vagi a la universitat.


P.D: Un blog/bloc no té perquè estar ben escrit.

P.D2: Estaria bé que no et prenguessis les coses en serio. Et recomano guionistabrillant.blogspot.com...endavant, deixa un comentari dient que no en té ni puta idea del què parla i que escriu fatal i bla bla bla...

Anònim ha dit...

ei tio, si escrius malament escrius malament! però està bé ke tinguis el teu blog, així t'entretens i mates el temps una estona! de totes formes he vist k hi ha molt d'odi en el ke escrius, potser tens algun complexe greu... potser hauries d'anar al psicòleg (és només un consell, de bon rotllo...)

Tom Beiker ha dit...

Veig que em segueixes visitant e anònim/a. M'agrada que matis el temps amb el meu bloc/blog.

enkroniko ha dit...

Jo voto per odiar a l'anònim. Que en penses? Potser està en contra de la pena de mort per punts perquè sap que és un fill de puta i, aleshores,hauria de moriria.

AXEL, JO ODIO