dissabte, 7 de novembre del 2009

Separar el gra de la palla

L'anterior post preguntava qui era el seu autor perquè sovint, o gairebé sempre, fem prejudicis en tots els aspectes de la vida. I la lectura no n'és una excepció.

El text, anomenat l'Alba, és d'una qualitat més que notable. Si més no digne, molt digne. Qualsevol lector es pot sentir traslladat a aquell moment del dia que és l'alba. Qualsevol lector s'hi pot identificar. El cas és que el text és de Salvador Sostres. Hi es clar. Segur que ara ja has canviat d'opinió respecte al relat. Perquè associem aquest escritor a un burgès, despota, sionista, feixista, etc...i això, aquests judicis no ens deixen veure com de fantàstic és aquest escriptor. No veiem, no llegim, més enllà. No separem la persona del personatge. Els insults de la obra. No separem la pela del fruit i ens perdem un dels grans autors que té aquest país.

A més, cal destacar l'enorme producció d'aquest bon (o mal) home, i és que en Sostres escriu cada dia, repeteixo cada dia, diferents articles. Escriu el seu Llir entre cards al diari Avui. Però escriu més articles sobre el què pensa o el que li passa al seu blog. Proveu d'escriure cada dia alguna cosa...veureu com al quart dia ja no sabeu què dir.

Desde aquí convido a tothom a fer l'acte de "masoquisme", catalanisme, despotisme, antisocialisme i demés "ismes" haguts i per haver. Però sobretot us convido a llegir-lo. http://www.salvadorsostres.com/

1 comentari:

barbafina ha dit...

No creus que el que escrigui bé o malament és quelcom subjectiu?

Lo de soundsleeping.com mola.