dilluns, 9 de juny del 2008

The Big Sunday


Qui deia que acabant-se la lliga els caps de setmana serien aburrits? Precisament aquest cap de setmana ha estat frenètic. Inauguració de l'Eurocopa, una mica decepcionant la veritat, però és futbol, i ja n'hi ha prou. Potser el millor partit el de Portugal, però bé, esperem que els bons partits arribin més endavant. I dimarts que ve la Roja...quins nervis.


També hem tingut motociclisme. El gran premi de Montmeló que ha recollit a 100.000 persones de tot el món per fer-les disfrutar amb pilots com en Pol Espargaró, en Pedrosa o en Valentino Rossi, un grande.

Una altra cita important era la final de Roland Garros, un clàssic de les tardes de Juny. Nadal contra Federer, un gran duel a priori que va decepcionar, sobretot el suïs, del que s'esperava més. Nadal el va arrassar 6-1 6-3 6-0 en menys de 2 hores.



Per últim el Gran Premi de Canadà d'automovilisme, al circuit Gilles Villeneuve on Kubica va "campeonar" campió i Alonso, quart, va fer un gran paper.

I encara em deixo el basket. Que no la vaig veure. La final de les finals. Celtics contra Lakers, no l'he vist però han guanyat els Celtics. Ara els Lakers tenen 3 partits seguits a Los Angeles per posar-se per davant.


Amb tanta activitat esportiva el diumenge, a la que li hem d'afegir els actes normals de cada dia com dinar o dormir, com volen que la gent estudii per un examen o per aprovar la selectivitat???? Impossible. Una bogeria.

2 comentaris:

Clara ha dit...

Els esports són prescindibles, com la premsa rosa.

Clara ha dit...

No parlo de preferències. Parlo de que si hi ha una vaga de transports se'ns complica la vida, no podem continuar amb la nostra rutina, i hem d'estar informats, òbviament. Si el barça perd o guanya el Celtics, l'endemà tu continuaràs igual que si hagués guanyat el Lakers (a menys que no sigui en Gasol. No parlo de desprestigiar els esports, és tant digne com qualsevol altre cosa, però sí que en podem prescindir.