dimarts, 10 de juny del 2008

Chris "Karaoke" Martin


Per a alguns el karaoke és una forma de vida. Per altres el karaoke no és més que portar la música al nivell més baix de la vulgaritat. Dins aquest últim grup no hi entra Chris Martin, líder de Coldplay.


El marit de Gwyneth Paltrow, sembla que visita força els karaokes i no li agrada gens veure que dins la oferta de grups per cantar no s'hi troba el seu. "Realment crec que hi hauria d'haver més cançons de Colplay als karaokes. He estat a alguns d'ells i en els seus llibres hi ha millons de cançons dels Beatles. Hi ha ABBA, Culture Club, i inclús Bucks Fizz, però què passa amb Coldplay?. Només n'hi ha dos o tres." Aquestes són les paraules de Martin al diari anglès The Sun, declaracions en les que també afegeix que introduir les cançons de Coldplay als karaokes serà un dels seus objectius. " si aconseguim introduir-hi set o vuit temes estaré feliç. Crec que podem aconseguir-ho en aquest nou disc contem amb almenys tres temes de karaoke."


Tot i està inmers en el nou àlbum de la banda, Viva la Vida or Death and All His Friends, Chris Martin té temps de fer aquestes declaracions però sembla que no té temps de reflexionar sobre el perquè hi ha tan poques cançons de Coldplay dins la oferta dels karaokes. Que aixequi la mà qui sigui capaç de cantar, i bé, cançons com Clocks, In my Place o Yellow.