dimecres, 23 de juliol del 2008

Els més odiats



Ni els segurates de discoteca, ni la calor, ni les notícies xorres, ni la programació lamentable de les televisions. El que més odien els lectors d'aquest blog són els de Barcelona. Que dir que no s'hagi dit d'aquests energuments de capital???

No saluden als veins, emplenen els carrers i els saturen, gasten lo mínim, són creguts a matar, no tenim parkings i condueixen fatal (no fan servir els intermitents aquesta gent???) i frases com: "ei que jo ja sóc d'aquí!!" o "ei que a mi ja em saluden pel nom a la fleca eh!!! i sobretot, la última: "escolta que vosaltres viviu de nosaltres eh!!!!" Això ja és lo màxim que he sentit a la meva vida. Fins als anys 50-60 del segle XX a Palamós no hi havia ningú de Barcelona, hi em consta que el poble va anar subsistint i sobrevivint, alguns cops millor altres pitjor. Però la gent vivia.

Està claríssim que a Barcelona hi ha gent per tot. Inclús a Palamós hi ha habitants de Barcelona que són bona gent, n'he conegut. Però per desgràcia per aquesta bona gent que és educada, comprensiva, simpàtica i amable la gran majoria no es pot suportar. Ho sentim però els de Barcelona heu estat escollits com lo més odiat de l'estiu. Amén.

1 comentari:

Clara ha dit...

i aquest estiu encara gasten menys i estan a tot arreu.. buf!