diumenge, 20 de juliol del 2008

Havia de passar


Es confirma el rumor. El cirurgià de Michael Jackson està boig. Steve Hoefflin ha ingressat a la clínica Cedars-Sinain per voluntat pròpia quan es va entrerar de la demanda de 100 millons de dolars que li han interposat els seus dos socis. Hoefflin ha acabat d'embogir amb aquesta demanda, tot i que la seva bogeria ja venia de molt abans, quan feia barbaritats amb la cara del rei del pop. Es veu, a més, que el cirurgià de Michael Jackson ja havia tingut problemes amb la justicia l'any 2000 quan unes enfermeres el van acosar de abusos sexuals, fet que confirmaria que només comparteix quiròfan, i no orientacions sexuals, amb el petit dels Jackson.

El cirurgià ha ingressat voluntariament a la clínica, fet que té molt de mèrit. Ara només falta que el gran Michael segueixi amb l'exemple perquè és ell, i no el seu cirurgià, el que està realment boig. Ja que un només fa, per diners, el que l'altre li mana.

Silverster Stallone, Donald Trump o Elisabeth Taylor, entre molts altres, s'hauran d'esperar una temporadeta si es volen fer algun retoc...veurem si poden aguantar i juren fidelitat a l'escultor de les seves cares.