dilluns, 15 de setembre del 2008

Pròxima parada: Camp Nou

Ahir s'estrenava un "nou" programa al Canal 33, Hat trick Barça, on s'analitzarà cada diumenge l'actualitat del club blaugrana de la mà de Xavi Torres. El programa no varia massa dels anteriors que s'han anat fent durant diverses temporades, i encara menys les cares que duen a terme aquest espai nocturn dedicat al Barça i al futbol en general. Tot i que no sóc gaire amant de Xavi Torres ni de les diferents versions que s'han anat fent d'aquests programes, Hat Trick Barça va començar ahir amb una bona proposta.

Juntament amb el F.C.Barcelona, Hat trick Barça ha engegat una iniciativa anomenada "Pròxima parada: Camp Nou" perquè una de les parades de metro de la nova línia 9 que s'està construint a la ciutat comtal dugui el nom de Camp Nou. La parada en qüestió seria la que es construirà més a prop del camp del Barça i que sembla, de moment, se li ha otorgat el nom de Campus Sud encara que el nom encara no és definitiu i s'admeten propostes dels ciutadans.
En aquesta línia tant el programa de la televisió catalana com el club blaugrana aposten per aquesta iniciativa tenint en compte que en altres ciutats ja existeixen parades de metro com Arsenal a Londres, San Mamés a Bilbao, Santiago Bernabéu a Madrid o Maracaná a Río de Janeiro.

Més enllà del debat de si una televisió pública hauria de promocionar una iniciativa com aquesta, si sou aficionats del Barça o esteu a favor de que la parada de metro més propera al camp del Barça es digui Camp Nou (com seria el més normal) podeu donar el vostre recolzament a: www.elsesports.cat.