diumenge, 8 de febrer del 2009

Recuerda mi nombre: Sergi Roberto

Demanant per un jugador de futur dins la pedrera de can Barça tots inclouen en la seva llista a Sergi Roberto. Ja siguin simples aficionats o periodistes que cobreixen la informació del dia a dia blaugrana, tots parlen meravelles d'aquest nano de Reus que la toca com els àngels.

Tot i les mirades de la gent, les càmeres fotogràfiques i les de Barça TV en Sergi manté els peus al terra i és un noi tímid i que té "els mateixos amics de sempre" tret dels que ha fet nous en aquest curs al seu nou institut, en el que ha començat aquest any que s'ha traslladat a viure a la Masia. "Sempre és millor viure a casa amb la família però a la Masia hi estic molt bé" diu el migcampista que combina les seves actuacions amb el Juvenil B, el Juvenil A i amb la selecció catalana i espanyola.

Els seus pares confien en el club blaugrana i estan "contents" amb el tracte i el seguiment que li fan a la residència per futurs cracks que ha vist créixer jugadors com Guardiola, Amor, Sergi...i un llarg número de jugadors del Barça.

Aquest canvi sembla que esportivament li ha anat bé a en Sergi que està en el seu millor moment i juntament amb jugadors com Ettock, Dalmau o Gustavo, ha portat el seu equip al lloc més alt de la categoria nacional de juvenils guanyant els partits amb solvència, i fins ara només han empatat un partit.

Sense anar més lluny avui han guanyat al Castelldefels 5 a 2, ell no ha fet cap gol però no està massa preocupat. Espera fer-ne quan toqui, al Camp Nou si pot ser...i que jo li faci unes quantes preguntes, com avui, però a la sala de premsa del camp més gran d'Europa.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Espero que així sigui i que arribis a ser un grande en el món del periodisme, més encara del que ja se't pot considerar ;)

Lord Henry ha dit...

Bé, molt bé...així ho esperem tots, que ell sigui gran del Barça, i tu del periodismefutur...que espero que no s'assembli als periodistes d'avui en dia...tots comprats per mitjans, partits i d'altres obscurs estaments...
FORÇA BARÇA!!!
FORÇA TOMBEIKER!!!