dissabte, 7 de febrer del 2009

Bola de neu humana

Una bola de neu gegant i humana quee anés creixent al seu pas. Això era el que pretenien fer els de Improv Everywhere, amb la col·laboració del grup enmedio, aquesta tarda a Barcelona.

Improv Everywhere és una iniciativa popular que es dedica a fer performances participatives per diferents ciutats amb la intenció de sorprendre al vianant.
Aquest però no era un acte del tot secret i desconegut, així que no ha sorprès ningú; de fet aquesta performance ha servit de clausura dels actes culturals emmarcats dins els TheInfluecers2009 celebrats aquests últims dies a Barcelona.
El fet que fos un secret a crits ha provocat que un parell de centenars de persones, forces càmeres, i una desena de mitjans esperessin al Portal de l’Àngel amb Fontanella pels vols de les sis de la tarda per veure aquest acte “sorpresa” que havia de passar.



El resultat? Gent que s’anava ajuntant i anava agafant més persones per simular una bola de neu que com més avança més creix. El cert és que la performance ha portat més expectació del que potser al final es mereixia ja que ha estat poc vistosa si la comparem amb la famosa “congelada” de Nova York o el mirall humà al metro, performance comentada en el seu moment en aquest bloc.

Al final, tres senyoretes vestides com un espermatozoide negre s’han deixat veure pels carrers del voltant sense massa a dir…en fi, vint minuts diferents per trencar la rutina d’un dissabte a la tarda...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hi ha gent que no té res a fer a la vida...