dilluns, 22 de març del 2010

Resultats de l'enquesta

Qui se'n recorda del terratrèmol de Chile? I del de Haití? Res, ha passat un temps i l'enorme corrent informativa ens fa oblidar la realitat i posar la nostra vista en altres coses. Sovint menys importants. Avui per exemple, Obama és protagonista per l'aprovació de la sanitat pública als Estats Units. Tothom parla de Messi per la seva actuació a La Romareda. Ja ningú parla dels terratrèmols. Ningú envia diners a Haití. Pocs diaris parlen de com se'n surten a Chile.

L'enquesta de la setmana passada preguntava sobre si creieu que d'aquí una setmana algú se'n recordaria del terratrèmol de Chile. 2 persones van votar que no se'n recordaria ningú. 2 més que se'n parlaria però fins al proper terratrèmol. I un vot que creia que si se'n parlaria però només per parlar de les víctimes noves que van apareixent.

Ningú va votar per la opció que les portades de la setmana següent les ocuparia Joan Laporta. I s'ha demostrat que el públic estava equivocat. Ningú parla de Chile però més d'un mitjà parla del president del Barça i les seves clucades d'ulls a Reagrupament. Realment ens ho hauriem de fer mirar, tant els mitjans de comunicació com els que en som consumidors.