diumenge, 25 d’abril del 2010

Més partits de dia!!


Ahir dissabte el Barça jugava aviat. A les 6. Per una raó o una altra els blaugranes no havien disputat mai cap partit aquesta hora, casualment el seu rival dimecres jugava a la mateixa hora contra l'Atalanta. Jugar aquesta hora donava una atmosfera al partit que no es dona en altres hores.

Per començar era de dia. Feia temps que el Barça no jugava amb els llums del Camp Nou apagats. Amb la meitat de la grada amb ulleres de sol i gorra per combatre el sol. I això, la llum, va aportar color a l'estadi. No era com qualsevol dia. Hi havia infinitat de tons i colors que donaven energia a un Camp Nou tradicionalment fosc i apàtic.

Als colors de la llum del dia cal afegir-li els blaugrana, grocs o taronges de les diferents samarretes del club. I és que ahir tothom ja va marcar el primer gol a l'Inter i es va posar els colors del club com així s'ha demanat de cara al dimecres.

A tot això, juventut. Molts nens al camp, això és el que comporta jugar a aquesta hora. Els més petits anant a veure els seus ídols. Els pares i mares d'arreu de Catalunya van dur als fills al camp aprofitant que el partit acabava relativament aviat i no com normalment que finalitzen a les 11 o les 12 de la nit.

Va costar però es van treure els 3 punts. Una gran jornada per més d'un. Se'ns dubte caldria repetir aquest tipus d'horari ni que fos per veure de tant en tant la cara dels més petits veient els seus jugadors preferits. Però qui mana són les televisions i aquests faran el que sigui perquè l'ambient dels camps sigui cada cop més gris i avorrit.