dissabte, 2 d’octubre del 2010

Torna Fran Healy

Fa poc feia referència a Travis i el seu futur. El grup s'ha separat, i com ja vaig dir, el seu ex-líder, Fran Healy, segueix fent música en solitari. Perquè això és el que sap fer. Perquè és la seva vida.
Doncs bé, el proper dia 4 d'Octubre (demà passat) surt el nou disc al mercat. S'anomena Wreckorder, un recull d'11 cançons on Healy intentarà convèncer els antics fans de Travis, que el grup, en certa manera, no ha mort.


Abans de poder escoltar el CD ja podeu veure el primer vídeo promocional. Buttercups, on l'escocès recorre els carrers de Nova York amb un taxi. Treu el cap de tant en tant per l'obertura del sostre, i quan torna a dins es troba amb antics amors indicant situació, nom i any. Cap d'aquestes relacions les recorda amb especial alegria. No sembla arrepentir-se d'haver-les deixat o que l'hagin abandonat.

La part graciosa del vídeo és quan apareix una ovella, la Maisy. On s'indica una petita relliscada del músic: Lonely in Inverness, Maisy, 1993. Humor escocès.

Tret d'una groupie, cap de les noies sembla estar contenta de compartir trajecte, tot i que diria que en la realitat, més d'una es deixaria la vida per estar al seient del darrera d'un cotxe amb l'ex-líder de Travis.

Al final, Healy fa el més sensat. Es queda amb la Maisy, l'ovella. Encara que fos negre, segur que hi ha infinitat d'homes que, repassant les dones de la seva vida, farien el mateix...