diumenge, 25 d’octubre del 2009

Nusos de corbata a la xarxa


Segurament us heu trobat algun dia amb que heu d'anar a algun casament, bateig o comunió. Més enllà de lo agradables que puguin ser alguns d'aquests actes i de les ganes que tingueu d'anar-hi sempre, sempre cal anar-hi modat. I és aquí quan sorgeix l'etern dilema per a molts homes: com es fa el nus de la corbata? Els que han anat a l'escola privada i d'uniforme no tenen aquest problema, però el 90 per cent dels homes d'aquest país si.

Per això un gran il·luminat va crear Nudo-de-corbata.com on explica amb text, i sobretot gràficament, com es fan els nusos de la corbata. I dic els nusos perquè a la pàgina ens ensenyen fins a 6 tipus de nusos: el Windsor, el petit, el creuat... I si sou xinesos tranquils que amb el vostre idioma també us ho expliquen, ho fan amb fins amb 8 idiomes diferents. Se'ns dubte una pàgina que salvarà el dia a molts habitants de la terra...

3 comentaris:

barbafina ha dit...

I per anar a treballar! Sens dubte el "full Windsor" és un nus ben elegant. Bon gust Caixàs.

Clara ha dit...

Pèro no ho expliquen en català... Una pàgona molt útil (fins i tot per dones...)

Neus ha dit...

La CORBATA és va inventar a Croacia (Kravata-Croata). Al 1635, uns 6 mil soldats van anar a Paris a donar suport a Louis Xlll i a Richelieu. Alguns d'ells eren craotas i lluien un mocadoret al coll que va encantar als franceos (sempre a la última) que el van adaptar a la seva vestimeneta (a la croata)el mot Kravta va evolucionar fins a la corbata que coneixem actualment! M'encanta ser avorrida!!!!