divendres, 16 d’octubre del 2009

"Oju" amb la Nebrera!


Montserrat Nebrera es planteja marxar del PP. I això ja no sé si és bo o és dolent.

És bo perquè aquesta senyora, a part d'estar de molt bon veure, és una de les persones més preparades de la política catalana. Un actiu que té el Partit Popular que amb l'arribada de la Camacho al capdavant del partit a Catalunya va quedar en tercer pla i la Nebrera ja s'ensumava que no aniria a les llistes per les eleccions de l'any que ve. No vol ser "cola de león".

També seria bo perquè aquesta senyora farà un partit amb cap i peus. Un partit liberal (o sigui de dretes) però no condicionat per Madrid i per tant, un partit que restarà votants al Partit Popular i Convergència. I això és bo per Catalunya, un partit seriós després de tot el que està passant al nostre país. A més, la dreta es dividirà (encara que sigui per una vegada a la vida).

Dolent pel què deiem: aquesta dona farà un partit amb cap i peus. Un partit sòlid i amb les idees clares. Un reflex del què és ella, i això, seria "perillós" per l'esquerra i el nacionalisme català. La segona raó pel qual pot ser dolent és perquè s'afegiria un partit més al ja complicat mapa polític català. A part del partit de la Nebrera presumiblament s'hi afegiria Reagrupament, Plataforma per Catalunya i fins i tot, sembla que Ariel Santamaria (l'Elvis de Reus) es planteja portar les seves estrafolaries idees a nivell nacional. Aquests s'afegirien als ja tradicionals CiU, PSC, ICV, ERC, PP i Ciutadans.

Entre tots faran un mapa de catalunya amb un total de 10 partits amb opcions més o menys reals d'entrar al Parlament de Catalunya. Un fet que només pot passar en un petit país que es diu Catalunya on el poble cada cop està més cremat amb la política però al contrari del què passaria en un altre país del món, aquí el país es multiplica. I després diran que no som diferents...

1 comentari:

barbafina ha dit...

Em sembla fantàstic tenir 10 partits i tenir la possibilitat d'escollir. Sino, sempre pots mirar cap al bipartidisme estatal.
I si, és una MILF.