dimarts, 6 d’octubre del 2009

Resultats de l'enquesta

Cine de Barrio i el Show de Xuxa (Susa pels castellans) és el que més ha marcat als visitants d'aquest bloc. És el més cutre que han vist i patit en el que va de vida i espero que no hagin de patir programes d'aquest nivell. Per sort s'ha inventat internet que permet parar la tele i tenir una oferta espectacular.

Cal dir que cine de Barrio dona molt de joc. Amb Carmen Sevilla o José Luis Parada ambdós perdent la dignitat amb els seus viatges al passat (si és que algun dia van marxar d'allà) tot ben amanitzat per un pianista regalimant oli a cada tecla que toca. La veritat és que és espectacular. Pel·lícules com Sor Citroen o les de Paco Martínez Soria no poden morir en l'oblit.

Com tampco pot caure en l'oblit la Xuxa i dic ella i no el seu programa. La brasilenya va contentar a més d'un nen (i algun no tant nen) desde el meravellós, i mai prou estimat canal Tele 5. Jardí de la flor i nata més casposa del nostre fabulós estat veí.

La resta, programes cutres igual, com Murcia què hermosa eres o Noche de fiesta o Megatrix es queden amb un punt cada un. No podien quedar amb zero vots...