dimarts, 20 d’octubre del 2009

Resultats de l'enquesta

Ja tenim veredicte respecte a per què plou els caps de setmana. L'audiència d'aquest bloc creu fermament, 4 vots, que és culpa d'en Jaume Roures. Pel que sembla tot seria un complot de l'empresari català perquè ens quedessim a casa, miressim més futbol i a la llarga, comprar Gol TV. La veritat és que no m'extranyaria gents perquè si algú pot fer ploure en aquest país no és ni el rei, ni ZP, ni en Rouco Varela. És només en Jaume Roures i en Tatxo Benet.

D'altres creuen que Déu ens odia. Si estiguessim en uns altres temps aquests dos que han votat aquesta opció ja estarien a la foguera juntament amb mi per haver posat aquesta opció...però per sort estem a la era d'internet. Dos votants també creuen que és culpa de TV3 que vol explotar la imatge de Tomàs Molina...que crec que ja està de per si prou explotada...

Les opcions de que és un complot dels homes del temps i que a Déu li agrada la pluja han obtingut un vot cada un. La veritat és que no estan desencaminats els que han votat per aquestes dues opcions. La primera es totalment factible ja que els homes del temps quan plou tenen un somriure d'orella a orella. Els hi encanta. La segona també podria ser. A Déu li encanta la pluja, entre altres coses perquè viu al cel, sobre els núvols i tant li fot si plou o no. Al llarg de la Història hem vist que Déu ni s'ha mullat ni és mullarà mai.