dimecres, 7 d’octubre del 2009

Tortures o què li faries a la persona que més odies

Sempre s'ha de parlar una mica de tot així que avui amb alguns companys de classe hem parlat, d'un tema tant suggerent com és, la tortura. El tema ha donat molt de joc i, evidentment, han sortit els grans clàssics. La famosa tortura xina de la gota al cap, empalar a una persona, la piramide que t'esgarrava l'annus o la figa i evidentment, la foguera. Tots ells comentats de sobra.

Intrigat m'he informat sobre el tema i cal dir que la cultura xina, els romans (Jesús ens podria explicar quatre coses), els espanyols o l'imperi britànic són grans exemples de imaginació quan es tracta de torturar i allargar el camí cap a la mort. La veritat és que després d'un breu repàs sobre l'apassionant món de la tortura no m'he atrevit a fer un ranking. En poso però unes quantes:



5. El cep xinès

Era un instrument de tortura d'origen xinès, consistent en una caixa, generalment de fusta, on es col·locaven els peus de la víctima, els quals eren, a través d'una maneta i utilitzant els principis bàsics de la premsa i el cargol, premuts pel botxí. El dolor de la víctima era gradual, començant per una lleugera pressió al peu fins a convertir-se en un dolor insuportable acompanyat de la trituració dels ossos del peu.

4. La pera
Amb la tortura de la Pera marxem cap Europa. Era un càstig que consistia en introduir per l'anus o la vagina (parts bastant donades a la tortura) depenguent de si eren home o dona, un objecte amb forma de pera. Es girava una manivella que anava obrint l'objecte al teu interior causant un dolor insoportable. Cal afegir que a part d'això la pera tenia a la punta unes punxes que es clavaven al teu interior.


3. La doncella de ferro:


L'Edat Mitjana ha estat una de les èpoques on més s'ha despreciat els drets humans. De fet la paraula drets podriem dir que no va sortir mai de la boca de ningú. La doncella de ferro es tractava d'un sarcofag amb l'interior ple de punxes, estratègicament col·locades per no causar la mort. Les seves punxes afilades es clavaven a les parts més toves del cos però no als punts vitals així que el patiment i la agonia es feien llaaaaargs.

Nota de l'autor: la doncella de ferro a part de foradar parts com hombros o abdomen foradava els ulls.

2. Disparar un canó

Aquesta m'ha agradat. Senzilla però eficaç. Típica pràctica de l'exèrcit britànic. Per què complicar-se? Es lligava al condemnat a la boca del canó i a continuació es disparava. Sensacional!

1. Execució mitjançant un cavall

Els xinesos com hem dit són grans experts en la matèria. Es veu que s'ha trobat un grabat que data d'entre el 25 aC i el 100 aC. En ell es veu com uns eunucs es disposen a executar una dona per traició sexual ni més ni menys que a l'Emperador. Que en què consistia la execució? En que un caball la violava. La dona evidentment moria de les hemorragies i lesions internes.

En fi estimat lector, ja pots anar pensant la persona a la que li aplicaries alguna d'aquestes 5 tortures...si és que no ho has fet ja...

Nota de l'autor: És possible que hi hagi més post sobre el tema...