divendres, 20 de març del 2009

Primera relliscada

Primera aparició a la tele, primera cagada. Barack Obama s'ha hagut d'afanyar a demanar disculpes a la comunitat discapacitada al comaparar la seva capacitat per jugar a bitlles amb la d'un discapacitat psíquic. Ho va fer en el programa Tonight Show, que sembla que té molt d'èxit i és molt seguit als Estats Units. Tot i que el comentari en principi va fer gràcia el president ha hagut de demanar disculpes publicament i ja ha confirmat que invitarà a un grup de discapacitats a la Casa Blanca.

Aquesta relliscada en públic no fa res més que confirmar el que ja sabiem: que qualsevol polític que marxa del guió pautat la caga. No poden ser persones perquè les persones s'equivoquen i això és un luxe que els polítics no poden permetres.

El cas és que Obama ja demostra la seva incapacitat. Ho seguirà fent en el futur en altres camps no en dubto. De moment ho fa en petites gotetes, però no ha tardat ni mig any a demanar disculpes a un col·lectiu. Desenganyem-nos, el nou president dels Estats Units, la gran esperança, no és més que una cortina de fum per amagar la verdadera crisi per la que passa el capitalisme i el país americà. Obama més blanc i amb unes celles més arquejades, seria el que és aquí Zapatero. Un venedor d'il·lusions. Només el temps dirà si és més mentider que el dirigent socialista. De moment encara li queda molta i molta feina...