diumenge, 5 d’abril del 2009

Busos amb missatge

Ultimament s'ha posat de moda utilitzar els espais publicitaris per a emtre missatges ètics. Els busos de Londres i després de bona part de les ciutats del món van ser utilitzats per anunciar la provable no existència de Déu així que invitaven als vianants a viure la vida. Rapidament les associacions religioses van contraatacar i van utilitzar la mateixa tècnica amb un missatge radicalment diferent. Evidentment no van innovar en cap sentit...

El cas és que aquesta guerra absurda de posar missatges als busos ha arribat a internet. Com tot. Ara l'internauta pot posar a un bus el que vulgui. Gràcies a aquesta pàgina podrem posar el missatge que vulguem a sobre un autobus i així satisfer les nostres passions megalòmenes. El procediment és senzill: Cal posar un missatge utilitzant els tres renglons que veiem sota la fotografia del bus. Clicar Generate i llestos.

Una pàgina curiosa que deixa de tenir gràcia al cap d'uns quants missatges però té gràcia i és diferent. I tenir gràcia i ser diferent en aquest món mereix com a mínim la nostra atenció.