dimarts, 26 de maig del 2009

Odi

Vaig a la biblioteca de Torrent de l'olla i no hi ha ni una (puta) cadira lliure. Tot plè de hippies i gent normal. Així que pujo als altres pisos però tres quarts del mateix. Acabo anant a l'espai reservat pels nens, jo i uns quants més. No hi ha cap endoll per l'ordinador. Els nens arriben a les 17:10 i l'encarregada de la planta ens invita a marxar. Agafo i em poso a una habitació semblant a una peixera però amb un armari i una pica per rentar-se les mans...tot molt surrealista, els nens però criden i criden. I les mames no els fan callar. Un martiri.

Què cullons passa? - Penso - S'ha confabulat tot el món contra mi perquè no faci un treball? Després hi caic. S'acosten exàmens i tot Gràcia es posa estudiar al mateix lloc. Penso i em reafirmo que el país necessita un finançament millor, molt millor. Tot a Catalunya està saturat: els CAP's, els hospitals, les escoles, les carreteres, les biblioteques...Així que faig de català emprenyat i per un moment em poso a la ment d'un José Maria Aznar (no per català) o un Moreso qualsevol, i desitjo que arribi el pla de Bolonya, com a mínim les avaluacions seran continues: la gent no tindrà exàmens a final de curs i de fet, no hi haurà tants estudiants perquè no permet estudiar i treballar a l'hora (cosa que fa un 10% dels estudiants...).






P.D: I, si us plau, ja sé que la petició no és molt original, però que algú arregli això del finançament sinó els nostres caps també acabaran saturats.

6 comentaris:

jair d ha dit...

són tots uns fills de puta. bolonya ja.

Alba ha dit...

La de Lesseps mola mil veces más, y hay más sitio. De hecho, la biblioteca de Gracia tiene más de centro cívico que de biblioteca...

Josep ha dit...

A Sants patim la mateixa plaga.

I pel que fa el Pla Bolonya, dues autocites (amb el seu permís):

http://descans.blogspot.com/2009/05/cal-bolonya-strike-2.htmli també

http://descans.blogspot.com/2009/05/cal-bolonya-strike-1.html

Anònim ha dit...

qui és la gent normal????

Anònim ha dit...

Ufff, quanta feina que heu de tenir per haver d'anar a una biblioteca.

charli

Anònim ha dit...

Bolonya ja! Ah i vaig a la biblioteca perque tinc feina! visc a un pis on es impossible que hi hagi silenci, on les parets son de paper de fumar i a la biblioteca busco pau i harmonia... pero a vegades resulta impossible com a Gràcia o a sants o a la mateixa biblioteca de la universitat que sembla un bar de Dusseldorf amb tanta erasmus rossa cridanera! Odi si Bolonya també!