diumenge, 24 de maig del 2009

Un país que va a pas de cargol


Els habituals d'aquest bloc ja poden haver-se ensumat que la meva admiració per José Montilla és nul·la, inexistent. Alguns detractors parlen del seu orígen com un element negatiu, però caure en aquests temes no fa falta. Aquest home es desacredita sol. El seu orígen és el de menys.

Montilla és un home incapaç. Li falta caràcter. Li falta do de gents. Li falta expressivitat. Li falta lideratge. Li falta representativitat. Li falten diputats per tenir legitimitat. Li falten estudis. I en definitiva li falta carisma. Tot això no feia falta que ho digués jo. Era sobradament conegut. Aquest cap de setmana hem descobert tots que a més li falta vergonya.

I és que el president de la Generalitat ha visitat aquest cap de setmana l'Aplec del cargol de Lleida. Una reunió típica que acull 12.000 penyistes i la que visiten unes 200.000 persones i que enguany, segurament amb la crisi com a excusa, ha retallat la subvenció a aquesta festa un 20% deixant-la en 16.000 euros per tant 4.000 euros menys que l'any passat. Aquesta retallada però no s'ha donat en una festa tant tipicament catalana i tradicional com és "La Feria de Abril" que compta amb un pressupost de 550.000 euros la majoria provinent de les ajudes de la Generalitat.

Montilla no té vergonya i pel que sembla no té gust. Ha visitat l'Aplec del Cargol i no n'ha provat ni un. No fos cas que quedés bé. M'agradaria dir que és el que hem escollit els catalans. Però amb vots i diputats a la mà no és així.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Recorda que hi ha més vots sociates a la perifèria de Barcelona que no a Lleida, encara que sigui socialista.

I recorda que a la "Feria" hi ha representació de tots els partits menys ERC.

Coquito Rodrigues ha dit...

Val i amb això què vols dir?

Neus ha dit...

El Montilla per mi és el clar exemple de la Catalunya multiculturalm i acollidora que venem arreu. Així que ara ens hem de fotre i tenir un gamarus de presiendent que no sap parlar (ni en castellà ni en català) que no té el nivell C que exigeixen a un funcionari de correus i evidentment ni té el first ni l'advance ni res de res perque no sap dir ni hello. Que mengi cargols o balli sevillanes no és el mes rellevant, el que es rellevant és constatar que ens representen els mes burros i que dues carreres, masters i idiomes no et donaran una bona feina!Jo el que vull és ser alcaldessa socialista! La Catalunya oberta cosmopolita té això!