dijous, 14 de maig del 2009

La final pel final


Aquesta final es mereix que la comencem pel final. Per l'afició de l'Athletic que va ser el millor del partit, va animar durant tot el xoc i tot i que el seu equip va perdre no van deixar d'aplaudir els lleons al final del partit...i el que és més important, van aplaudir al campió, el Barça.

I és que el campió va ser molt equip. Massa pels bilbains que es van trobar amb un gol de Toquero als primers minuts i van anar a remolc dels blaugrana tot el partit. Els de Guardiola semblava que posarien l'all al cor als seus aficionats, però un gol de Touré va trencar el nerviosisme i va fer pujar l'empat a un al marcador d'un estadi de Mestalla ple de gom a gom.
A partir de l'empat un Barça més en la seva salsa que mai. Inclinant el camp i tocant i tocant. Fent el joc que sap fer. Fent el joc que li agrada. I així va arribar a fer tres gols més a uns lleons que ahir només van ser cadells davant el rei de la selva futbolística. El Barça.

I per acabar, el començament. S'havia parlat molt de la reacció de les dues aficions durant l'himne espanyol i la veritat és que no van decepcionar. Xiulada monumental al rei i l'himne que ha aixecat ampolles per les espanyes com si els vingués de nou, com si no sapiguessin el que hi ha. Es pot mirar cap a un altre lloc, es pot tancar els ulls, però les orelles segueixen sentint el que s'ha de sentir.
Els que si van decepcionar van ser els mitjans. TVE va aprofitar per fer conexions amb Bilbao i Barcelona i no van emetre l'himne per un "error humà" error que ha costat el càrrec al director d'esports de la cadena. TV3 també va donar molt que desitjar ja que va baixar el volum dels micròfons d'ambient i va apujar l'himne. Deconec si ho controlaven ells, em limito a dir el que vaig sentir des de la cadena catalana.


I lo últim a comentar és el primer que es va veure
. Un camp ple de gent, però mal repartit. I és que ahir Mestalla estava tres quarts ple de lleons i només un quart de camp plè de culers. A la mitja part a RAC1 comentaven que a l'stand dels bilbains instal·lat a la capital del Túria es venien entrades provinents de compromisos publicitaris. I pel que sembla es pagaven a 400 euros. I el senyor Laporta sense dir res. Com sempre per darrera els vascos. I així ens va...

1 comentari:

Anònim ha dit...

L'afició de l'Athletic va estar molt bé, però per als que no van poder sentir-ho us explico coses que no s'han dit.

Eren el 75% de l'estadi, mentre que la del barça era un 25% i tots dos bandos es feien sentir.

Abans d'acabar el partit el sector del barça cantava "Athletic, athletic!" els de l'athletic no ho van cantar mai (amb tanta gent que eren dubto que no se'ls entengués!).

A més, els jugadors del barça es van acostar a felicitar els aficionats de l'Athletic, cosa que els jugadors de l'Athletic només ho van fer desprès que els del Barça, però aixó no te res a veure amb l'afició.

No volem comparar-nos ni amb l'Athletic, ni amb el Liverpool... som diferents, en algunes coses podríem millorar, però som una gran afició. Podem anar amb el cap ben alt, perquè tenim una afició, igual que el nostre club, diferent a la resta.

Carles